Vi søker nye styremedlemmer!

Trondheim Filmklubb er på jakt etter nye styremedlemmer og søker engasjerte folk med lidenskap for film.

Arbeidsoppgavene inkluderer blant annet:

• Møtevirksomhet en gang i uka
  • Utvalg av film og booking
  • Arbeid med programkatalog: skrive omtaler, artikler, lese korrektur
  • Filmvisninger: ta mot gjester, ha innledning eller teknisk ansvar
  • Quiz: lage quiz og hjelpe til med avvikling

Det er en fordel om du har erfaring med noen av disse arbeidsoppgavene fra før, men det er ikke et krav.

I tillegg søker vi etter en ny økonomiansvarlig. Økonomiansvarlig kan fungere som et vanlig styremedlem, men har hovedansvaret for økonomien til filmklubben. Dvs. betale faktura, bokføre til regnskapet, sende søknader angående driftsstøtte, mva-fritak. Sette opp budsjett. Holde kontroll på at våre filmvisninger går rundt økonomisk, og rett og slett holde oversikt over virksomheten.

Send oss en mail der du forteller litt om deg selv, hva du har gjort tidligere og hvorfor du vil være med.  Har du spørsmål eller noe du lurer på, kan du selvfølgelig også sende oss en uforpliktende mail:

post@trondheim-filmklubb.no

Søknadsfrist for opptak sommeren/høsten 2017 er: 15. mai