Vår 2019

Vegard Egeberg

Leder

Vegard Egeberg studerer filmvitenskap ved NTNU og ble medlem i Trondheim Filmklubb høsten 2017. Han foretrekker gjerne stil over substans, og har en forkjærlighet for svarte komedier og kammerspill.

Favorittregissører: Ruben Östlund, Edgar Wright, Wes Andersson, Jean-Pierre & Luc Dardenne

Favorittfilmer: Y tu mamá también, Sånger från andra våningen, Lost in Translation, The Darjeeling Limited

Renate Kroken

Renate

Utdannet filmviter fra NTNU, tilbringer dagene skinnelangs som overkonduktør i NSB, når hun ikke arrangerer events for internasjonale folk i Trondheim som ambassadør iInterNations. TV-serie-maraton-titter, hun er fast inventar på Kosmorama og Ramaskrik, med en forkjærlighet for å bli skremt av film selv om hun blir fryktelig redd.

Favorittregissører: David Fincher og Stanley Kubrick.

Favorittfilmer: Fight Club, What We Do In the Shadows, Tante Pose, Diary of a Mad Black Woman- for å nevne noen.

Simon Risanger

Filmentusiast og kulturinteressert som er fascinert over hvordan film fungerer som et krysningspunkt mellom flere fag- og kunstgrener. Er begeistret over mediet sin evne til å formidle historier, tema, budskap og følelser.

Favorittregissører: Stanley Kubrick, Ingmar Bergman og Federico Fellini

Favorittfilmer: La Dolce Vita, The Big Lebowski, Dr. Strangelove og Cinema Paradiso

Katarzyna Gasiorek

Økonomiansvarlig

Katarzyna holder en mastergrad i internasjonalt næringsliv. Hun interesser seg i skandinavisk film og liker å reise.

Favorittregissører: Lukas Moodysson, Susanne Bier, Thomas Vinterberg, Jan Machulski, Pedro Almodovar

Favorittfilmer: 101 Reykjavik, Elsker dig for evigt

Leni Terese Hansen

Leni har snart fullført en Bachelorgrad i Engelsk hvor breddeåret er fordelt på filmvitenskap og religionsvitenskap. Hun har en forkjærlighet for filmer med god karakterskildring, fantastisk kinematografi og magisk musikk. Sære filmer er av spesiell interesse. Ellers er hun også en entusiastisk tv-(maraton)titter, leser av spekulativ litteratur og selv-erklært nerd.

Favorittregissør: Hayao Miyazaki

Favorittfilmer: Howl’s Moving Castle, Princess Mononoke, Fight Club, Mr. Nobody, Battle Royale, Lord of the Rings Trilogy, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Live Johanne Skartveit

Bildet kan inneholde: 1 person, smiler, sitter og innendørs

Live Skartveit har en bachelor i film- og videoproduksjon fra NTNU. Når hun ikke ser film, skriver hun manus, leser tegneserier og drikker te. Hun liker romantiske komedier, skeiv film, skrekk og body horror.

Favorittregissør: James Ivory, Darren Aaronofsky, Celine Sciamma

Favorittfilmer: Black Swan, Pride and Prejudice (2005), Dr. Strangelove og Maurice

Ingrid Karoline Karlsen

Ingrid Karoline Karlsen Ingrid er førsteårsstudent som tar bachelorgrad i Filmvitenskap på NTNU. Hun lar seg stadig fortrylle over variert historiefortelling i filmmediet. Hun har en forkjærlighet for komplekse karakterer, humor, absurditet og animasjon, men er ellers en altetende entusiast som sjeldent takker nei til filmkvelder.

Favorittregissører: Stanley Kubrick, Francis Ford Coppola, Ingmar Bergman, Hayao Miyazaki

Favorittfilmer: Flåklypa Grand Prix, Mullholland Drive, 12 Angry Men, Apocalypse Now, November

Morten Helland

Freelance filmskaper som jobber mest med lyd, men liker også å skrive manus. Han prøver å se minst en film hver dag. Flere hvis han kan. Skriver musikk nesten hver dag (Når han ikke ser film). Og han har tydeligvis også en tendens til å se for mange filmer på festivaler etter å ha fått noen stygge brev fra kroppen og øynene sine uken etter.
Det har ikke noe å si hva slags sjanger en film er eller hvor den kommer fra.
Liker han den liker han den, men det er for det meste stil over substans.

Favorittregissører: Park Chan-Wook, Nakashima Tetsuya, Edgar Wright, Hélène Cattet & Bruno Forzani

Favorittfilmer: Oldboy (2003 såklart), Confessions, Me and Earl and the Dying Girl, Synecdoche New York, Let the Corpses Tan