Høst 2018

Ole Johnny Fossås

Leder

Ole Johnny Fossås er masterstudent i film- og medievitenskap ved NTNU og skriver en masteroppgave om øst-tysk dokumentarfilm. Han er interessert i filmhistorie, særlig stumfilmen og tysk filmhistorie men også blant annet utviklingen av den eksperimentelle filmen.

Favorittregissører: Akira Kurosawa, Werner Herzog, Satyajit Ray, Krzysztof Zanussi, Erich von Stroheim.

Favorittfilm: Seven Samurai

Renate Kroken

Renate

Utdannet filmviter fra NTNU, tilbringer dagene skinnelangs som overkonduktør i NSB, når hun ikke arrangerer events for internasjonale folk i Trondheim som ambassadør iInterNations. TV-serie-maraton-titter, hun er fast inventar på Kosmorama og Ramaskrik, med en forkjærlighet for å bli skremt av film selv om hun blir fryktelig redd.

Favorittregissører: David Fincher og Stanley Kubrick.

Favorittfilmer: Fight Club, What We Do In the Shadows, Tante Pose, Diary of a Mad Black Woman- for å nevne noen.

Sebastian Luedy Kaurel

12967470_10153392526232455_7857414285843024353_o

Sebastian Kaurel studerer filmvitenskap ved NTNU og ble medlem Trondheim Filmklubb høsten 2016. Liker alle typer film, både gode og dårlige (om det er underholdningsverdi å hente).

Favorittregissør: Sergio Leone.

Favorittfilmer: The Good, The Bad and The Ugly, Gudfaren, Do The Right Thing og On The Waterfront.

Simon Risanger

Filmentusiast og kulturinteressert som er fascinert over hvordan film fungerer som et krysningspunkt mellom flere fag- og kunstgrener. Er begeistret over mediet sin evne til å formidle historier, tema, budskap og følelser.

Favorittregissører: Stanley Kubrick, Ingmar Bergman og Federico Fellini

Favorittfilmer: La Dolce Vita, The Big Lebowski, Dr. Strangelove og Cinema Paradiso

Aleksander Koren

Aleksander Koren har en mastergrad i filmvitenskap fra NTNU og er for øyeblikket frilansskribent. Er spesielt interessert i minimalistisk film fra Asia.

Favorittregissører: Hong Sang-soo, Apichatpong Weerasethakul, Hou Hsiao-hsien, Yang Fudong, Jean-luc Godard, Yasujiro Ozu, Wang Bing

Favorittfilm: Our Sunhi

Vegard Egeberg

Vegard Egeberg studerer filmvitenskap ved NTNU og ble medlem i Trondheim Filmklubb høsten 2017. Han foretrekker gjerne stil over substans, og har en forkjærlighet for svarte komedier og kammerspill.

Favorittregissører: Ruben Östlund, Edgar Wright, Wes Andersson, Jean-Pierre & Luc Dardenne

Favorittfilmer: Y tu mamá también, Sånger från andra våningen, Lost in Translation, The Darjeeling Limited

Katarzyna Gasiorek

Økonomiansvarlig

Katarzyna holder en mastergrad i internasjonalt næringsliv. Hun interesser seg i skandinavisk film og liker å reise.

Favorittregissører: Lukas Moodysson, Susanne Bier, Thomas Vinterberg, Jan Machulski, Pedro Almodovar

Favorittfilmer: 101 Reykjavik, Elsker dig for evigt

Leni Terese Hansen

Leni har snart fullført en Bachelorgrad i Engelsk hvor breddeåret er fordelt på filmvitenskap og religionsvitenskap. Hun har en forkjærlighet for filmer med god karakterskildring, fantastisk kinematografi og magisk musikk. Sære filmer er av spesiell interesse. Ellers er hun også en entusiastisk tv-(maraton)titter, leser av spekulativ litteratur og selv-erklært nerd.

Favorittregissør: Hayao Miyazaki

Favorittfilmer: Howl’s Moving Castle, Princess Mononoke, Fight Club, Mr. Nobody, Battle Royale, Lord of the Rings Trilogy, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri