Billetter og medlemskap

Medlemskort Trondheim Filmklubb/Cinemateket Trondheim: Kr 100 (Gjelder også for Barnefilmklubben og for de fleste andre filmklubber i Norge tilknyttet Norsk Filmklubbforbund)
A-Medlemskort: Kr 500,- (Gir gratis tilgang til alle filmvinsinger på Cinemateket, Filmklubben og Barnefilmklubben.) Gjelder som ordinært medlemskort på de fleste andre filmklubber i Norge.

Billettpris Cinemateket: kr 90 for ikkemedlemmer, 50 for medlemmer. Gratis med A-kort.
Billetter Filmklubben: Gratis for medlemmer, medlemsskap er obligatorisk.

Trondheim Filmklubb
Nytt av våren 2016 er at alle våre visninger har gratis inngang. Medlemskap er fortsatt obligatorisk og koster 100 kroner, men med dette får du nå mulighet til å ta ut fribilletter og se alle filmene på vårt program uten ekstra kostnad. Medlemskap kjøpes på Nova Kinosenter. Fribilletter kan hentes ut i Trondheim Kinos salgskanaler (Prinsen Kinosenter, Trondheim Torg og Nova Kinosenter) mot fremvist medlemskap. Dette gjelder kun Trondheim Filmklubbs visninger.

Visninger

Alle visninger er i Nova sal 2.