Billetter og medlemskap

Medlemskort Trondheim Filmklubb: Kr 100 (Gjelder også for Barnefilmklubben og for de fleste andre filmklubber i Norge tilknyttet Norsk Filmklubbforbund)

A-Medlemskort: Kr 550,- (Gir gratis tilgang til alle filmvisninger på Cinemateket, Trondheim Filmklubb og Barnefilmklubben.) Gjelder som ordinært medlemskort på de fleste andre filmklubber i Norge.

Billetter Trondheim filmklubb: Gratis for medlemmer, medlemskap er obligatorisk.

Billettpris Cinemateket: kr 90 for ikkemedlemmer, 60 for Filmklubbens medlemmer. Gratis med A-kort.

Medlemskap og A-kort kan kjøpes på vårt nye lokale ved Olavshallen eller på internett: https://cinematekettrondheim.ticketco.no/a-kort-h-2017

Medlemskap og A-kort gjelder for et halvt år (et semester) om gangen.

Trondheim Filmklubb

Fra høsten 2017 har alle våre visninger gratis inngang. Medlemskap er fortsatt obligatorisk og koster 100 kroner, men med dette får du nå mulighet til å ta ut fribilletter og se alle filmene på vårt program uten ekstra kostnad. Fribilletter kan hentes ut samme sted mot fremvist medlemskap eller på ticketco.no når det blir annonsert der. Billett og medlemskap må vises frem ved inngang.

Visninger

Alle visninger fra høsten 2017 er ved vårt nye lokale ved Olavshallen.

Aldersgrense

Det er 18 års aldersgrense for våre visninger.