Y tu mamá también

Kart utilgjengelig

Dato
onsdag, april 11, 2018
18:00 - 20:15

Sted
Olavshallen


Kjøp billetter her: https://cinematekettrondheim.ticketco.events/no/nb/e/y_tu_mam_tambin 

Y tu mamá también Mexico 2001 Regi Alfonso Cuarón Manus Alfonso Cuarón, Carlos Cuarón Foto Emmanuel Lubezki Med Gael García Bernal, Diego Luna, Maribel Verdú 105 min Bluray Spansk tale, engelsk tekst

Y tu mamá también følger to livsglade tenåringsgutter, fulle av hormoner, med en varm sommer og et helt liv foran seg. De kjører mot drømmen om et idyllisk strandparadis, og med seg på reisen har de en vakker spansk kvinne.

Før storfilmer som Gravity, Children of Men og Fangen fra Azkaban, surfet regissør Alfonso Cuarón på en meksikansk nybølge. Scenen han var en del av vokste frem på nittitallet i Mexico og ble en krybbe for stort talent. Sentrale aktører i scenen var fremtidige stjerneregissører som Alejandro G. Iñárritu, Guillermo del Toro, og fotogeniet Emmanuel Lubezki. Y tu mamá también er en slags kulminasjon av hele scenen og ble tidens største kinosuksess i Mexico. Det er en pirrende film om begjær, sex, og identitet, men den makter samtidig å sette oss inn i en sosial og historisk kontekst. Gael Garcia Bernal og Diego Luna er på sitt mest sjarmerende og Maribel Verdú er på sitt mest forførende. Med Cuarón i registolen og Lubezki på foto, er dette et stjernelag som på nittitallet bidro til å revitalisere Mexico som filmnasjon. Kom og se hvorfor.

ve