Filmquiz

mandag, september 26, 2016

bær&bar

Du kaller du deg Coen-fantast? Du vet hvem som har laget Snowpiercer? Du kjenner kanskje George Méliès vidunderlige verdener? Er du den i gjengen din som ikke kan ti stille om film noir, eller tvinger alle vennene dine med på hver eneste superheltfilm som vises på kino? Har du kontroll på Kurosawa, sansen for De Palma eller lidenskap for Lynch? Eller er du bare interessert og glad i film? Da hører du hjemme på vår månedlige filmquiz på bær&bar. Still opp med eget lag og møt opp for utspørring!

Alle våre quizer avholdes på mandager og starter kl. 21.00 Møt gjerne i god tid for å nyte god mat og drikke fra baren og godt selskap med andre filmelskere. Deltakeravgiften er 10 kr per person, og det blir premier til vinnerlaget, med ekstra heder til laget som gjør det best sesongen gjennom. Vi ses der!